PRONAĐENA DEVOJČICA (12) koja je danas nestala na putu do škole

Autor:

Vesti

04.06.2021

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica E. B. stara 12 godina, koja je nestala danas oko 12 časova na putu do kuće u Žarkovu, beogradskom naselju, kod Osnovne škole "Đorđe Krstić", koju pohađa, pronađena je večeras, potvrđeno je za Telegraf.rs.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

E. B. se, kako navodi prijateljica njenih roditelja, celog dana vozila se javnim gradskim prevozom. Nju je, kako spava u autobusu u Zemunu, pronašao vozač koji je završavao svoju smenu.

- Kada je video devojčicu, tražio je broj telefona njenih roditelja i odmah ih pozvao da dođu do Zemuna. Oni su odmah otišli i uverili se da je to njihova ćerka - priča naša sagovornica.

Kako ističe, dosta ljudi se javljalo sa informacijama o devojčici, ali roditelji nikako nisu mogli da joj uđu u trag, sve do večeras.

Devojčica je, kako je ispričala prijateljica njenih roditelja za Telegraf.rs, krenula u školu, ali do nje nije stigla.

- Roditelji su je danas čekali da se vrati iz škole, ali nje nije bilo. Odmah su otišli u školu da je traže, ali se ispostavilo da ona uopšte nije bila na časovima - navodi naša sagovornica.

Roditelji su odmah prijavili slučaj policiji, a posle više sati potrage, devojčica je nađena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading