(FOTO) OVAKO IZGLEDA "SLOBODA" NAKON EKSPLOZIJE: Samo smo se prekrstili i izašli napolje, celu noć nismo spavali

Autor:

Vesti

04.06.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutro nakon stravičnih eksplozija meštani čačanskog naselja Pridvorica i dalje su u šoku. Najugroženije porodice su tokom noći evakuisane, a pojedini i dalje ne mogu da priđu do svojih domova.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS/printscreen
Deo fabrike "Sloboda" potpuno izgoreo

Prvo se čulo kao manje pucketanje, onda su počele strašne eksplozije. Samo smo se prekrstili i izašli napolje. Vatra je kasnije buknula mislili smo da će nam doći do kuće. Stišalo se tek oko četiri sata ujutru, ali celu noć nismo spavali - rekao je za RINU Radoje Simeunović iz Pridvorice.

Na lokalizaciji vatre učestvovalo je 45 vatrogasaca.

Trenutno se na svakih pola sata čuju eksplozije, a tek kad one utihnu vatrogasci mogu da uđu u krug fabrike, do tada još uvek postoji mogućnost od širenja požara.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS/printscreen
Ostalo samo zgarište

U fabrici Sloboda tokom noći niko nije povređen, svi radnici su evakuisani na vreme u sklonište jer je do eksplozije došlo u magacinu municije udaljenom 800 metara od proizvodnih pogona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading