BRUKA SE NASTAVLJA: Pekara "Hleb i kifle" i dalje BEZ REAKCIJE na skandalozno ponašanje njihove radnice kojoj smeta HUMANITARNA PREDSTAVA

Autor:

Vesti

25.05.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavio skandalozan snimak jedna radnice pekare "Hleb i kifle" koja ne dozvoljava da se u Knez Mihailovoj ulicii odigra humanitarna predstava.

Foto: prinskrin
Nini je potrebna naša pomoć

Naime, dotičnoj radnici je zasmetala preglasna muzika povodom humanitatrne priredbe koja je organizovana kako bi se skupila novčana sredstva za malu Ninu. Prolaznici, ali i organizatori su ostali u šoku zbog bahatosti radnice.

Jako ste bezobrazni, ja sam tražila da se utišate - rekla je vidno nervozna radnica.

Da stvar bude još gora, bruka je nastavljena i danas, jer se iz "Hleb i kifle" još uvek nije niko oglasio i osudio ovo malo je reći skandalozno ponašanje radnice. 

Postavlja se pitanje da li je moguće da je ovo prošlo bez reakcije, i da li to znači da je i sama firma saglasna sa stavom i ovakvim ponašanjem.

I kako je moguće da nekome smeta nešto što je organizovano sa cilje da pomogne bolesnom detetu, kom je svaka pomoć dobrodošla.

Portal Republika pokušao je da stupi u kontakt sa "Hleb i kifle" kako bi dobio odgovore ali nam oni nisu odgovorili na pitanja.

Pomozimo za Ninino bolje sutra

Nina je rođena 24.02.2019. godine u Beogradu, iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Odmah po rođenju je primećeno mnoštvo kožnih promena po tipu “cafe au lait” flekice zvane “bela kafa”. Kada je Nina napunila 6 meseci, majka je na čelu primetila fibrom (izraslina sastavljena od vlaknastog i vezivnog tkiva). Često je u tom periodu bila uznemirena, neraspoložena, lošijeg apetita.

U leto 2020. godine roditelji su primetili da joj desno oko “šeta” nakon čega je urađen neurooftamološki pregled gde je uočeno da Nina ima tumor na oku. Neurološkim pregledom joj je uspostavljena Dg. Neurofibromatosis (genetski poremećaj koji prouzrokuje formiranje tumora na nervnim tkivima).

U oktobru 2020. godine, Nina je operisana na Kliničkom centru u Beogradu na odelenju neurohirurgije. Na žalost, vid na desnom oku je u potpunosti izgubila. U februaru ove godine, na kontrolnom pregledu ustanovljeno je da tumor ima i na levom oku.

Kako bi spasila levo oko, Nina treba da ode u Rusiju na kliniku u Moskvi gde bi nastavila lečenje. Da bi otišla, potrebna je pomoć svih nas, jer Ninini roditelji nisu u mogućnosti da sami snose troškove lečenja, pa se ovim putem obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu.

Nini su sredstva potrebna za lečenje, specijalističke preglede, terapije, dijagnostiku, kontrolne preglede, za lekove kao i za putne troškove i smeštaj.

Pored svih problema sa kojima se suočava, Nina je jedna hrabra, nasmejana i vesela devojčica.

Za sve ljude dobre volje, pomoć možete uplatiti na sledeći način:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1019 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1019 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001037927-65

Uplatom na devizni račun: 160600000103792862

IBAN: RS35160600000103792862
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Komentari (1)

Loading
Dragan

25.05.2021 13:04

Bojkotujmo Hleb i kifle pa će valjda da reaguju.