Đorđević apelovao na zaposlene u Pošti da se VAKCINIŠU

Autor:

Vesti

18.05.2021

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V.d. direktora JP "Pošta Srbije" Zoran Đorđević apelovao je danas na zaposlene u tom preduzeću da se u što skorijem roku vakcinišu kako bi zaštitili, pre svega, sebe i svoje najmilije, ali i omogućili celom društvu da se se što pre vrati uobičajenom načinu života.

RepublikaFoto: Tanjug
Zoran Đorđević

- Prioritet mene kao rukovodioca jednog od najvažnijih poslovnih sistema u našoj državi jeste da, pored obezbeđivanja nesmetanog, uspešnog i dohodovnog poslovanja, organizujem i bezbedno radno okruženje i stvaranje najboljih mogućih radnih i svih drugih uslova za obavljanje svakodnevnih poslovnih obaveza i zadataka za sve zaposlene uJP "Pošta Srbije" - naveo je Đorđević.

U tom smislu, upućujem i ovaj profesionalni, ali i lični, ljudski, poziv i molbu svim zaposlenima u našem preduzeću, koji to još nisu učinili, da pristupe procesu vakcinacije u što skorijem roku kako bi zaštitili, pre svega, sebe i svoje najmilije, ali i omogućili svima nama, celom društvu u krajnjem, da se što pre vratimo uobičajenom načinu života i rada iz vremena pre pandemije, istakao je Đorđević.

- Poštujući svačije mišljenje i stav o pitanjima koja se tiču imunizacije, apelujem da se u ovom slučaju ostave po strani svi drugi argumenti, od onih političkih, do onih koji se baziraju na različitim predrasudama i naučno neutemeljenim strahovima - već da nam cilj svima bude lično i kolektivno zdravlje i da iskoristimo mogućnost koju su nam nadležni državni, zdravstveni i svi drugi organi obezbedili - i da se vakcinišemo - dodao je v.d. direktora JP "Pošta Srbije".

Molbu potkrepljujem i ličnim primerom i iskustvom, od toga da sam i sam izgubio člana porodice od jedne slične zarazne bolesti, do toga da sam, obavljajući razpičite državne funkcije i službeno boraveći na gotovo svim kontinentima, prošao različite oblike imunizacije za mnogobrojne bolesti, kao što su ebola, kolera, stomačni tifus, meningitis - uvažavajući činjenicu da su naučna i medicinska dostignufia najbolji način da se zdravlje zaštiti i očuva, rekao je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading