KONAČNO BEZ PADAVINA: Danas malo hladnije, ali suvo, evo kada nas očekuju NOVI PLJUSKOVI

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.05.2021

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas nas očekuje pretežno suvo sa dužim sunčanim periodima i malo svežije od proseka za ovo doba godine, ali sa prijatnom dnevnom temperaturom oko ili malo iznad 20°C.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vetar umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 19°C na severu Vojvodine do 24°C na jugozapadu Srbije, u Prijepolju.

U Beogradu se očekuju duži sunčani periodi sa malo oblaka i svežije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna do 21°C.

U Vojvodini suvo sa dužim sunčanim periodima i malo svežije od proseka za ovo doba godine, ali sa prijatnom dnevnom temperaturom oko 20°C. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 9°C do 11°C, a maksimalna od 19°C do 21°C.


U sredu ponovo naoblačenje i zahlađenje sa kišom, najpre na severu i zapadu Srbije. Na jugu toplije uz lokalne pljuskove popodne. U četvrtak i petak svugde sveže i promenljivo oblačno sa kišom povremeno uz maksimalne temperature od 15°C do 20°C. U subotu i nedelju sunčanije vreme uz brži porast temperature.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading