"CarGo Batler" uveo plaćanje gotovinom -porudžbina dok si rekao keš!

Autor: Republika

Vesti

14.05.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CarGo Batler je svim svojim korisnicima od danas omogućio da svaku porudžbinu plate i kešom, pored dosadašnjeg plaćanja karticom.

RepublikaFoto: Car Go

Na taj način će veći broj građana moći da uživa u specijalitetima koje "CarGo Batler" nudi.

- Osluškivali smo potrebe naših korisnika i vredno radili kako bismo ih ispunili. Pored standardne naplate putem kartica, porudžbine preko CarGo Batler aplikacije od sada mogu da se platie i kešom, čime smo omogućili pristup "CarGo Batler" usluzi većem broju građana - rekao je generalni direktor "CarGo Batlera" Nikola Aćimović.

Aćimović dodaje da se "CarGo Batler" istakao na tržištu dostave i po tome što korisnicima nudi neverovatne popuste do čak 50% za potpuno drugačije ukuse. Sada će u popustima i besplatnoj dostavi moći da uživaju i oni koji nisu navikli da plaćaju karticom.

Generalni direktor Batlera ističe da je preduslov otvaranja ove pogodnosti bilo proširenje tima dostavljača "CarGo Batlera", koji je sada veći za 100 ljudi.

- "CarGo" od početka poslovanja radi na tome da građani steknu naviku online plaćanja, ali smo svesni činjenice da kada je reč o dostavi namirnica često lakše i praktičnije da postoji mogućnost gotovinskog plaćanja. Naši korisnici su naš prioritet i zato je CarGo inženjerski tim vredno radio kako bismo ispunili i ovu želju naših korisnika. Veća potražnja uticala je na širenje našeg tima zbog čega je u poslednjih par nedelja uposleno 100 "CarGo Batlera" - kazao je Aćimović.

On je istakao i da će širenjem "CarGo Batler" mreže dostavljača korisnici dobijati svoju porudžbinu u još kraćem vremenskom roku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading