KRKOBABIĆ OTVORIO TREĆI SAJAM PENZIONERA U NIŠU

Autor: Tanjug

Vesti

25.11.2017

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Milan Krkobabić otvorio je Treći sajam penzionra u Nišu. Tradicionalno, penzioneri su se okupili u do sada najvećem broju.

RepublikaFoto: Promo foto
Milan Krkobabić

Pokrovitelj sajma ove godine je Poštanska štedionica, uz Poštu Srbije najpouzdaniji prijatelj penzionera Srbije. Učešce u sponzorisanju ove menifestacije,  uzele su i banke, osiguravajuće kuće kao i frmaceutske kompanije. 

Pozdravljajući prisutne penzionere, ministar Krkobabić je podsetio na doprinos penzionera finansijskoj konsolidaciji, istakao da zaslužuju poštovanje i pozvao sve kompanije u Srbiji da uzmu učesće u akciji senior kartica, ističući da su penzioneri najveći potrošači u Srbiji.

Ukupan iznos penzija je oko 5 milijardi evra i oni ih, plaćajući račune, pomažući decu i unučice i pokrivajući svoje skromne prohteve, uredno vraćaju u budžet. I zato je neophodno da i kompanije koje rade u Srbiji daju popust od bar pet odsto što i bilo približno uštedama koje su do sada godišnje davali penzioneri - naveo je Krkobabić. 

Krkobabić je, uživajući u veseloj atmosferi koja je bila prisutna na svim štandovima na  sajmu, podsetio na potrebu udruživanja i mladih, srednjih i starijih generacija, na neophodnu međugeneracijsku solidarnost.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading