(FOTO) GRAĐANI, OPREZ: Lopovi kradu sadnice cveća po Beogradu

Autor:

Vesti

12.05.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret "Ultra Trkač" oglasio se na društvenim mrežama sa ciljem da upozori ljude na krađu sadnica na Košutnjaku.

RepublikaFoto: printscreen/instagram

Naime, ovaj pokret koji se potrudio da ulepša Košutnjak sađenjem sadnica naišao je na problem, a to je da se sve češće događa da neko ukrade ono što oni u toku dana posade.

Takođe, sadnice su lopovi ukrali i iz par kafića na Vidikovcu.

Pokret "Ultra trkače" se zato oglasio na društvenim mrežama sa ciljem da se prestane sa krađom, ali su i ponudili pomoć ukoliko je nekome potrebna.

- Odneli žbunić čija vrednost nije više od 500 dinara. Sutra vraćamo. Trkači, vidite da uradite novu tablu sa molbom da ukoliko je nekome nešto potrebno pozove na broj telefona, i da damo novac ili kupimo sadnicu kome je potrebna - stoji u objavi na Fdruštvenim mrežama.

RepublikaFoto: printscreen/instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zdravko

12.05.2021 13:31

Neka kradu Posadice valjda negde pa ce opet biti lep grad A gradske vlasti ce postaviti funkcionalne jeftine kante za smece (i njih ce krasti dok se ne zasote) širom parkova da zablistaju čistocom Da deca mogu da uđu u park bez piksvaca pivskih čepova i flaša