DRAMA NA MILOŠU VELIKOM! Čovek na rampi doživeo infarkt, radnica mu spasila život!

Autor:

Vesti

09.05.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uobičajen praznični dan na naplatnoj stanici "Lajkovac" na autoputu "Miloš Veliki", Uskrs, 2. maj, oko 14 časova, nedaleko od kabine za naplatu putarine u kojoj je tada radila Jelena Sinđelić, pretvorio se u pravu filmsku scenu.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Raanica na naplatnoj rampi spasila život putniku

Naime, u tom trenutku zaustavio se automobil marke "ševrolet kruz". Vrata vozila su se otvorila, a u tom trenutku čovek je pokušavao da izađe, ali je pao pored automobila.

Jelena je odmah pritrčala u pomoć i tada je počela još jedna bitka za život, prenosi Telegraf.

Dok je pozivala Hitnu medicinsku pomoć, Jelena je uočila jedna kola Hitne pomoći kako se približavaju naplatnoj stanici. Reagovala je brzo i promišljeno i zaustavila ih. Lekara i medicinsku sestru odmah je odvela do čoveka kome je pozlilo. Po savetu lekara, polivala je čoveka vodom i držala sve vreme infuzije iznad njegove glave.

RepublikaFoto: Telegraf/NebojšaMandić

Zahvaljujući Jeleninoj brzoj reakciji i Hitnoj medicinskoj pomoći, Nenad Pavlović, koji je doživeo infarkt miokarda, taj dan slaviće kao svoj drugi rođendan.

Stvarno ne znam kako da se zahvalim toj devojci! Život mi je spasila - uzbuđeno započinje svoju priču Pavlović i nastavlja: "Kretao sam se autoputem "Miloš Veliki", u smeru od Beograda prema LJigu i kada sam se približio isključenju za Lajkovac, pozlilo mi je. Osećao sam jak bol u grudima, rukama i nogama, nesvesticu, mučninu i gubitak kiseonika. Jedva sam uspeo da otvorim vrata i srušio sam se - ispričao je on.

Taj dan Nenad Pavlović neće nikada zaboraviti, ali neće ni Jelena, ni ostali zaposleni u JP "Putevi Srbije", istakli su u tom preduzeću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading