(VIDEO) SRAMNO: Epidemiolog Radovanović upozoravao na opasnost od kršenja mera, a zatim POZIVAO LJUDE NA PROTEST

Autor:

Vesti

08.05.2021

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Radovanović, epidemilog i profesor univerziteta, svojim postpucima javnosti pokazuje da se njegove izjave ne rukovode načelima koje nalaže struka, već da sve što govori predstavlja čist politički interes.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Zoran Radovanović

Profesor Radovanović je nedavno izjavio kako svako kršenje mera predstavlja opasnost za povećanje broja zaraženih, a potencijalno i preminulih osoba.

- Svako kršenje protivepidemijskih mera vodi povećanju obolevanja i umiranja - rekao je Radovanović.

Međutim, tokom održavanja protesta 10. aprila, ispred zgrade Skupštine u Beogradu, na kojem je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi, Radovanović je govorio sasvim drugačije.

 

 

- Ovo je bio veličanstven skup. Ja sam bio na skoro svim skupovima poslednjih trideset godina, a ovo me podseća na 5. oktobar - rekao je u aprilu Radovanović pozivajući ljude da se u što većem broju okupe i protestvuju u Beogradu, čime je sebi direktno protivurečio izlažući ljude opasnosti od zaražavanja i umiranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading