TUGO MOJA, UMESTO DA KUPIMO KUĆU JA TI KUPUJEM SANDUK! Reči supruga preminule porodilje (27) iz Zaječara kidaju srce

Autor:

Vesti

29.04.2021

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virus korona odneo je život još jedne porodilje iz Srbije.

RepublikaFoto: facebook/bogdanpaunovic
Bogdan i Maja Paunović

“Anđele moj, vrati se. Srećo moja. Ostadoše mi dečica bez majke. Rodila si mi zdravu ćerkicu i otišla”, rekao je Bogdan Paunović, suprug trudnice Maje Paunović, koja je, nakon što se 26. aprila porodila u intenzivnoj nezi u Nišu, preminula jutros u 7.20 časova, prenosi Blic.

- Umro je prvo njen deda. Posle spremanja za sahranu, Maji se pojavila temperatura. Otišla je kod lekara, pila je pancef i vitamine, bila je dva dana kući i onda su je poslali za Niš. Još nije ušla u deveti mesec kada se porodila. Deci je potrebna majka više nego bilo šta drugo, umesto da se držimo zajedno i da uživamo i stvaramo za našu decu, ja sad moram sam na tom putu, i ne znam kako ću bez nje. Tugo moja, anđele moj, umesto da kupimo kuću ja ti kupujem sanduk - rekao je Bogdan. 

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Maja je na svet donela zdravu bebu Milicu tešku dva kilograma i 200 grama. To je njeno drugo dete, a sin Luka ima 3,5 godine.

Ona i njen suprug izuetno su se radovali prinovi, ali, nažalost, se desio ovaj veliki gubitak.

- U svakom manastiru je čitana molitva za njeno zdravlje, u manastiru sam i saznao da moje Maje više nema. Juče smo se čuli poslednji put. Pre toga kad smo se čuli, rekla mi je da je bebica isti Luka, i da ne kupujemo ništa za bebu dok ona ne izađe iz bolnice. Majka je svetinja i ne znam kako ću sam bez nje da nastavim dalje - dodao je Bogdan.

Meštani Maju pamte kao vedru, ljubaznu, dobru osobu, koja je uvek sa osmehom dočekivala i ispraćivala mušterije.

Kako su naveli u Univerzitetsko kliničkom centru Niš, Maja je prebačena u jedinicu intezivne nege Klinike za anesteziju i intezivnu terapiju u ponedeljak 26. aprila zbog progresivnog pogoršanja respiratorne funkcije i jako teškog opšteg stanja, a od prijema u jedinicu intezivne nege bila pod neprekidnim nadzorom multidisciplinarnog tima lekara UKC-Niš.

Maja Paunović će biti sahranjena u subotu u 13 sati na Novom groblju u Zaječaru. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading