NA CRTU SMEM SVAKOME OSIM VUČIĆU! Makedonski lider priznao da je predsednik Srbije neprikosnoven: Bolji je u svemu!

Autor:

Vesti

29.04.2021

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izlazim na megdan sa svakim od balkanskih predsednika, ne mogu sa Aleksandrom Vučićem, evo priznajem mu, rekao je za "Samo intervju" na Kanalu 5 predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski koji kaže da se ne može porediti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, jer kako kaže, "od vakcine pa sve do pruge", Vučić je bolji u svemu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stevo Pendarovski

- Bolji je u svemu, od železnica do vakcina - rekao je predsednik Stevo Pendarovski u "Samo intervju" na Kanalu 5 na pitanje sa čime se vratio iz Brisela, jer se srpski predsednik vratio sa grantom za brze železnice u iznosu od 600-700 miliona evra, pišu 24vesti

Sa Aleksandrom Vučićem, ne, evo kapa dole. U toj disciplini u kojoj se takmiči, objektivno nemam šta da tražim, ne mogu da se uporedim sa njim. Mogu sa svim predsednicima, ali ne i sa Vučićem. Od vakcine pa sve do autoputeva - kaže Pendarovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Joka

29.04.2021 21:07

Svi to vide, samo jos nas narod koji se busa u javnosti.

Sofija

30.04.2021 05:34

Прајати када чујеш да преседаника Србије хвала да је најбољи .Када погледамо 2 деценије у назад када су нам ситигматизовали преседаника државе као злочинца .

Dr Milanče Mitovski

30.04.2021 06:56

Честитке председнику Пендаровском на личном поштовању према председнику Вучићу и Србији. Он је разумео, за разлику од других, Србија нема никакве претензије, нити територијалне, нити националистичке интересе супротно интереса обе земље. Живело српско-македонско пријатељство! Честитки на председателот Пендаровски поради личното поштување према председателот Вучиќ и Србија. Тој ја разбира, за разлика од другите, да Србија нема никакви претензии, нити територијални, нити националистички интереси спротивно од интересите на двете земји. Да живее српско-македонско пријателството!