LIDER U VAKCINACIJI: Kladovo obeležilo Dan opštine

Autor:

Vesti

26.04.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kladovu je danas obeležen 26.april, Dan opštine. Epidemiološka situacija u gradu i okolini je bolja iz dana u dan, a ovaj grad na krajnjem jugoistoku naše zemlje jedan je od vodećih u pogledu broja vakcinisanih građana.

RepublikaFoto: Republika

Povodom jubileja, predsednik opštine Kladovo Saša Nikolić istakao je da je dobar odziv građana opštine Kladovo na imunizaciju protiv korona virusa najbolji način da se obeleži Dan opštine.

- Danas obeležavamo  Dan opštine, sećajući se na naše pretke, čiji su patriotizam, herojstvo i junaštvo zadužili nas, njihove potomke, da jednako odlučno i hrabro branimo i volimo svoj grad i svoju zemlju. 

A danas, kada naša država, naš predsednik,Vladam i ministarstvo zdravlja čine sve kako bi sačuvali javno zdravlje, danas je najveći oblik patriotizma biti društveno i zdravstveno odgovoran, poštovati protivpandemijske mere, i pre svega, vakcinisati se.

 Zato danas sa ponosom mogu da kažem da sam na čelu opštine koja je među liderima u Srbiji, u pogledu broja vakcinisanih. Do danas je u Kladovu vakvinisano 39% a revakcinisano 25% građana - istakao je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading