(FOTO) NEKULTURNO I BEZOBRAZNO DO ZLA BOGA! Žena u hodniku zgrade, bez blama, suši čaršafe i gaće!

Autor: Republika

Vesti

19.04.2021

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikli smo da u hodnicima stambenih zgrada, uprkos strogo propisanom kućnom redu koji to zabranjuje, viđamo bicikle, dečja kolica, kace za kupus, ali jedna Beograđanka je otišla korak dalje i od njega je napravila pravu sušaonicu za veš.

RepublikaFoto: printskrin/tviter

Naime, ova žena je u zgradi u Požeškoj ulici, na Banovom Brdu, bez problema razvukla kanape duž gelendera u hodniku i na njih stavila da joj se suši veš.

Jedan tviteraš je ovaj, u najmanju ruku nesvakidašnji prizor, slikao i fotografije objavio na društvenim mrežama, uz kratak komentar, koji najbolje odslikava karakter one koja je to, bez imalo, stida uradila:

RepublikaFoto: printskrin/tviter

- Požeska...vapaj za rodnim selom.. Sušenje gaća i prekrivača u Beogradu - napisao je ovaj "tviteraš" , a ispod su se nizali komentari frapiranih korisnika ove društvene mreže kada su videli ovu sliku.

RepublikaFoto: printskrin/tviter

U suštini, ovo je ne samo pitanje kulture stanovanja u stambenim zgradama već je i pitanje zdravlja svih stanara.

RepublikaFoto: printskrin/tviter

Jer, vlaga koja nastaje od sušenja veša u zatvorenim prostorima utiče na stvaranje plesni, memle i alergena štetnih po zdravlje svih stanara u zgradi. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aca

19.04.2021 11:54

Vlaga koja nastaje od sušenja veša u zatvorenim prostorima utiče na stvaranje plesni, memle i alergena štetnih po zdravlje svih stanara u zgradi. PA GDE DA SUŠE?