(FOTO, VIDEO) DA LI SMO ZBOG OVOGA TRAŽILI DA SE OTVORE TRŽNI CENTRI? U Ada Molu niko živ ne poštuje mere, a korona redara NEMA NI NA VIDIKU!

Autor:

Vesti

18.04.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tržni centri u Srbiji ponovo su počeli sa radom od ponedeljka, 12. aprila, ali su tom prilikom dobili i jasne smernice i uputstva od Ministarstva zdravlja šta je dozvoljeno, a šta ne. Kako možemo videti po slikama koje kruže društvenim mrežama, pojedini tržni centri to nisu ispoštovali.

RepublikaFoto: Tanjug

Kako se navodi u Naredbi ministra zdravlja koja je objavljena u Službenom glasniku, rad je i dalje zabranjen ugostiteljskim objektima u sklopu tržnih centara, ali je njima omogućena šalterska prodaja hrane i pića.

Takođe, u tržnim centrima mora biti određen korona redar koji je odgovoran za poštovanje mera.

Međutim, kako se može videti po slikama i snimcima koje kruže društvenim mrežama, u beogradskom tržnom centru Ada Mol ova navedena pravila kao da ne postoje.

Foto: Printscreen

Ljudi se, ne mareći za bilo kakve zabrane ili pravila slobodno šetaju čak i u onim delovima kojima je jasno obeleženo da je boravak zabranjen. Slobodno ulaze i sedaju za stolove, bez da ih iko upozori. 

RepublikaFoto: Printscreen

Postavlja se pitanje čemu onda služi korona redar koji je odgovoran za poštovanje mera, i da li je ovaj tržni centar ispoštovao tu naredbu i istog angažovao.

 

 

Portal Republika je pokušao da stupi u kontakt sa tržnim centrom kako bi dobio odgovore na ova pitanja, ali oni nisu odgovorili na naša pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading