(FOTO, VIDEO) BEOGRAD ODIŠE LJUBAVLJU, A NJEGOVO SRCE JE NA "PEVCU": Fantastične slike iz vazduha koje ostavljaju bez daha

Autor:

Vesti

16.04.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada kažemo srce Srbije svakome što prvo padne na pamet je Kosovo i Metohija. No da li ste znali da glavni grad, odnosno Beograd ima upravo oblik srca koji takođe ima svoje i ono se nalazi na Petlovom brdu?

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Beograd u obliku srca

Naime imali smo prilike a imamo i dalje, da često čujemo hvalospeve od srtanih državljana koji posete našu zemlju kako smo jako vedar i ljubazan narod prepun ljubavi uprkos brojnim nedaćama koje su nas zadesile u ne tako dalekoj prošlosti.

Foto: facebook.com/printscreen
Snimak iz internacionalne svemirske stanice

A satelitski snimak iz internacionalne svemirske stanice koji je napravio ruski astronaut Antoli Aleksejevič Ivanušin, a na kome se vidi Beograd u obliku srca bukvalno ostavlja bez daha, i opravdava upravo takav utisak koji se za nas stiče.

Da je prestonica prepuna ljubavi pokazuje takođe i snimak ih vazduha jednog kvarta na Petlovom brdu koji takođe ima oblik srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geografski kutak (@geokutak)

Da je koincidencija, vrlo je moguće. A da je ovo urađeno sa namerom znamo da sigurno nije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading