(VIDEO) BOSANAC ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Ako si jedinac, a gej onda si IZVRŠIO GENOCID NAD PORODIČNIM STABLOM

Autor:

Vesti

15.04.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak jednog Bosanca koji je postao viralan za kratko vreme jer na veoma "slikovit način" objašnjavao zašto niko ne treba da bude homoseksualac.

RepublikaFoto: Twitter/slabeemocije

Naime, mnogi su osudili ovakvo ponašanje jer kako kažu, niko nema prava da se meša u izbore drugih ljudi, niti da im govori šta je "ispravno", ali bilo je i onih koji su se složili s ovom teorijom.

- Imaš li ti brate roditelje? Imaš. Jel su oni imali roditelje? Jesu. A ko su bili ti roditelji? Muško i žensko. Da li su njihovi pradedovi imali roditelje? Jesu. Da li su od prededova i pradedova roditelji imali roditelje? Jesu. Šta ti to govori? Porodično stablo se grana, pa se grana na ovo ili ono, ali su svi imali naslednika porodičnog stabla. Ako si ti jedinac u svojoj porodici, tu porodično stablo puca, ne postoji više, izvršio si genocid nad porodičnim stablom, a do tebe je sve išlo kako treba, kako Bog zapoveda - završava Bosanac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading