(VIDEO) GOSPODIN JE ZAPALIO MREŽE! Slučajno upao u kadar, a onda je uradio OVO i izazvao LAVINU komentara!

Autor: Republika

Vesti

03.04.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sasvim slučajno je snimljen, ali je njegovu "greškicu" videla cela Srbija jer je emitovana ni manje, ni više nego na RTS. Dok je na programu bilo uključenje upravo o koronavirusu i merama, čovek koji je u tom trenutku kupovao voće u marketu je zbog jednog poteza postao glavna tema.

RepublikaFoto: Printscreen/RTS
UHVAĆEN NA DELU Gospodin ne mari za koronu

Posle više od godinu dana epidemije koronavirusa i konstantnog ponavljanja kako treba da se ponašamo i štitimo izgleda da neki osnovna pravila u doba korona virusa još uvek nisu naučili.

Pravi primer za to je ovaj gospodin koji nije mario ni za opštu higijenu, ni za koronu već je najopuštenije liznuo prste usred marketa kako bi otvorio kesu.

 

 

 

Prošle godine, na samom početku epidemije pojavila se i fotografija iz jednog marketa gde se upravo upozorava da lizanje prstiju nije dozvoljeno.

- Držite pristojnu udaljenost. Ne pljujte u prste kad uzimate kese - pisalo je na natpisu pričvršćenom pokraj gajbica s voćem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading