(VIDEO) U JEDNOJ BOLNICI U "CRVENOJ ZONI" ZAGRMELA MUZIKA! Slavujče iz Lapljeg sela zapevao "ostaće pesma i uspomena na KOVID boema"!

Autor: Republika

Vesti

01.04.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Živić zvani Slavujče iz Lapljeg Sela uradio je nešto što niko dosad nije! On je inače u svom kraju poznat kao veseljak, pa je našao način da pesmu "uvede" i u "crvenu zonu", evo na koji način...

RepublikaFoto: facebook.com/SMS dn017
Dejan Živić Slavujče

U skučenoj bolničkoj sobi na Kosovu i Metohiji, pored infuzija i boca s kiseonikom Dejan Živić Slavujče je zapevao pesmu Šekija Turkovića "Poslednji boem". Međutim, on je malo modifikovao tekst, pa je strofa glasila: "Jednoga dana žaliće mnogi što me više nema, ostaće pesma i uspomena na KOVID boema". 

On sedi na postelji, a pred njim - klavijature. Peva, kao da je zdrav, iako mu je braunila još u veni.

Jedan medicinski radnik kraj njega se veseli i sve dok ne pogledate u kakvom okruženju je pesma nastala, pomislili biste da je reč o kafani.

 

 

Kako je ispričao njegov komšija Boban, Dejan je bio u veoma teškom stanju. Uspeo je da se izvuče u bolnici u Lapljem Selu i zato je odlučio da zapeva. U inat koroni i u slavu života.

- Baš je krivo nama svima dole što pojedini portali napisali sramota, bruka itd. Čovek nikoga tamo ne ugrožava, svi su isti i treba malo radosti u ovom sivilu - kazao je za Telegraf.

Dejan je još u bolnici. Sa njim je i supruga, koja je takođe bolesna i koja je snimala ovo "veselje".

- Vaskrsao sam što sam i dokazao - Slavujčetova je poruka koju su preneli mediji.

Postoje i indicije da su neka pravila prekršena i da će neki medicinari biti sankcionisani, ali nadamo se ne prestrogo, jer su srdačno i bez loše namere hteli da u bolnicu unesu malo pozitivne energije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading