TEŽAK LICEMER! Biljana Srbljanović napala Lečića, a za Jevtića pokušala da nađe jeftina opravdanja!

Autor: Republika

Vesti

31.03.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica Biljana Srbljanović još jednom je dokazala da su joj dvostruki aršini zaštitni znak!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/printscreen
Biljana Srbljanović, Goran Jevtić i Jovana Joksimović

Gostujući na televiziji K1 kod Jovane Joksimović Srbljanovićeva je govorila o temi koja poslednjih dana potresa Srbiju, optužbama za silovanje koje je Danijela Štajnfeld iznela protiv njenog kolege Branislava Lečića.

Srbljanovićeva se jasno stavila na stranu Štajnfeldove, ali je mnogim gledaocima za oko zapalo kako je verbalnom akrobatikom pokušala da odbrani glumca Gorana Jevtića, osuđenog za nedozvoljene polne radnje nad tada maloletnim Lukom Krčevincem.

Upravo njen pokušaj da relativizuje činjenicu da je Jevtić silovatelj, što je potvrđeno i sudskom presudom, naišao je na oštre osude na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Youtube.com/Dejan Jelača 30 minuta
Goran Jevtić

Mnogi komentatori su, naime, primetili kako Srbljanovićeva jedne kriterijume primenjuje u slučaju optužbi Štajnfeldove, a sasvim druge u slučaju Jevtića, pri tom služeći se jeftinim jezičkim trikovima.

U tvitovima koji kruže društvenim mrežama ovim povodom, posebno se apostrofira deo u kom Srbljanovićeva doslovce kaže da "Jevtić nije optužen za silovanje nego za nedozvoljen polni kontakt nad trenutno onemogućenom osobom" (?!), što nije ništa drugo nego eufemizam i sraman pokušaj da se relativizuje Jevtićevo krivično delo.

Podsetimo, Jevtić je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji 2014. godine nad tada maloletnim Lukom Krčevincem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading