OTKRIVAMO PRAVI RAZLOG RAZDORA IZMEĐU NESTOROVIĆA I KONA: Sve je počelo još u tinejdžerskim danima, vodu zamutila FATALNA CRNKA!

Autor: Republika

Vesti

01.04.2021

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razmirice između epidemiloga Predraga Kona i njegovog kolege Branimira Nestorovića, koje su neretko završavale u medijima i s vremena na vreme imale intezitet otvorene netrpeljivosti pa i estradnog rata, zapravo vuku korene iz davne prošlosti, otkriva Republika.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY , Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nestorović i Kon

Kako otkriva izvor Republike, zajednički poznanik i doktora Kona i doktora Nestorovića, sve je počelo još dok su ugledni lekari bili tinejdžeri.

- Sve što danas možete da vidite i čitate, povremena peckanja pa i ozbiljne optužbe na relaciji Kon-Nestorović, oko vakcinacije, virusa, odluka Kriznog štaba, sve to zapravo potiče iz mladalačkih dana dvojice stručnjaka - započinje priču naš izvor.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Branimir Nestorović

Kako on otkriva, obojica tadašnjih mladića a kasnije uglednih stručnjaka svirala su gitaru, i to im je bilo glavno oružje u pokušaju da osvoje jednu devojku koja je obojici zapala za oko.

- Znate i doktor Kon i doktor Nestorović su rođeni Beograđani, s tim što je Nestorović godinu dana stariji. I kako to obično biva, za oko im je zapala ista devojka, zbog čega su već tada ušli u klinč - kaže naš izvor i dodaje da ni jedan od njih nije hteo da odustane.

- Već tada je proključalo! Bukvalno je krenula trka po sistemu - ko prvi devojci, njegova devojka. Koplja su se lomila, a sve je imalo sasvim drugačiji epilog od očekivanog. Naime, misteriozna devojka morala je da napusti Srbiju, pošto su njeni roditelji odlučili da se presele u Kanadu - ističe naš sagovornik.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Predrag Kon

On objašnjava da je upravo ova epizoda dovela do toga da lekari, koji su u jednom momentu sarađivali i u Kriznom štabu, nikada ne izglade svoje odnose.

- Neko bi mogao da pomisli da njihove današnje razlike pre svega imaju veze sa različitim pogledima na nauku i medicinu. Taj neko ne bi bio u pravu, pošto je pravi uzrok sukoba zapravo vatrena crnka zelenih očiju - zaključio je naš sagovornik.

 

Dragi čitaoci, reč je o prvoaprilskoj šali. Nadamo se da se neće naljutiti na Republiku, jer smo za svetski dan šale samo želeli da napravimo dobru foru i izmamimo vam osmeh na lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading