Glumica Danijela Štajnfeld nije žrtva albanske mafije u Americi

Autor:

Vesti

28.03.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tekstu na portalu Republika objavljena je vest koja je navela čitaoce da pomisle da je Danijela Štajnfeld u kandžama albanske mafije, što nije tačno.

RepublikaFoto: youtube.com/Radio 021, printscreen
Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld

Na ovo nam je pažnju skrenulo Raskrinkavanje.ba, koje je utvrdilo da ništa od onoga što stoji u tekstu nije istina.

Kresović je tvrdio da je ceo ovaj slučaj deo globalne strategije kako bi se Srbi prikazali kao "loši momci".

Govoreći o filmu Danijele Štajnfeld, on je istakao da je za njegovu izradu bila neophodna "scenaristička i režiserska sposobnost", koju, prema njemu, ona ne poseduje, što ukazuje na to da je ona "deo interesne zajednice koja je praktično ušla u taj projekat".

Kako ističe, navodno "albanski lobi i lobi Sarajeva ulažu ogromne pare u Njujork tajms". Nejasno je na koji način Kresović vidi poveznicu između "albanske i bošnjačke mafije" i slučaja prijavljenog seksualnog nasilja u Srbiji, ali je posve jasno da za tako nešto ne postoje nikakvi relevantni dokazi.

Kresović je, između ostalog, rekao da je Danijela ušla u "mrežu prljavih sila u Americi".

- Nažalost, moram da konstatujem da je ona ušla u mrežu prljavih sila u Americi. Mafijaških krugova koji su krenuli u instrumentalizaciju Danijele. Tu pre svega mislim na bosansko-albansku mafiju, koja preko ovakvih stvari želi ne samo kompromitaciju ove glumice, već i kompromitaciju Lečića i Srbije - rekao je Kresović ne pružajući nijedan dokaz za svoje tvrdnje, na šta nam je pažnju skrenulo Raskrinkavanje.ba.

Povodom teksta objavljenog na našem portalu, oglasila se i Danije Štajnfeld, koja je demantovala da je žrtva bosansko-albanske mafije.

- Nije istinita informacija da sam ušla u mrežu prljavih mafijaških krugova u Americi. Nije istina da sam žrtva bosansko-albanske mafije. Nije istina da je bilo koji glumac na mojoj meti, niti je istinita informacija da sam bilo koga ucenjivala svojom pričom, kao što nije istinita ni informacija da mi je bilo ko dao novac ili bilo šta platio. Motiv mog izlaska u javnost nije spinovanje i talasanje javnosti, niti je istina da ja vodim bilo kakav rat. Nije istinita informacija da sam bilo sa kim u dosluhu, niti bilo koga napadam. Nije istinita informacija da sam deo bilo kakve interesne sfere niti da učestvujem u bilo čijoj kampanji. Nije istinita informacija ni da sam bilo kada negirala da sam žrtva silovanja - navodi se u dopisu koji je glumica poslala.

U izdanjima emisije "Vikend jutro" na Happy televiziji ovaj slučaj je okarakterisan, ponovno bez ikakvih dokaza, kao "klasična međunarodno-politička namještaljka Lečiću", te su u više navrata napravljene poveznice između ovog slučaja i slučaja silovanja u nekom od ratova na Balkanu. 

Ovaj tekst nastao je kao posledica korekcija nakon što je Raskirnkavanje.ba originalni tekst sa portala Republika ocenilo kao lažna vest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Nebojša

28.03.2021 13:10

I ovaj je ludak kao i njegov gazda Leka.

Odgovori 69 15
Mile

28.03.2021 14:54

Ko je sad pa ovaj. Podrska zrtvi. Ne znaci ne, neki to ne shvataju pa misle da je ne=da

Odgovori 48 15
Zoki

28.03.2021 20:57

@Mile - setila se posle devet godina. Ajde na tako popularni poligraf. Trecerazredna glumica trazi naslovne strane.

Odgovori 4 35
Vesna

29.03.2021 05:59

@Zoki - Sud ce to resiti ali je sve veoma sumnjivo, posebno taj namesten snimljen razgovor, sada se pojavljuju price i za neke pevacice, sada popularne... Imam poznanicu koja je pocev od fakulteta , pa za zaposlenje pa za stan (nije uspelo) a i dalje za dofinansiranje, bila u vezama sa onima koji joj mogu jelte pomoci. Tako da i te pevacice i slicne mogu trgovinu nayvati, kasnije i silovanjem. Ali, ako jeste to, najostrije kazniti a ne koristiti kao reklamerstvo. Mnogima je svejedeno zasto su u novinama , samo da ih ima, inace ne bi. Reklama odlicna. Posebno kada neko vec ima 40 godina a karijera joj se bazira na porno filmovima. Ne verujem joj, kada su vec svi sudije unapred pa hajde i ja.

Odgovori 0 34