MINISTAR POKAZAO DA POŠTUJE GRAĐANE! Momirović sa Vesićem obišao radove na izgradnji brze pruge!

Autor: Republika

Vesti

27.03.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem radove na izgradnji brze pruge Beograd - Novi Sad.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Tomislav Momirović

Ministar u vladi Srbije Tomislav Momirović i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetili su naselje Šangaj u Batajnici i razgovarali sa građanima. 

Momirovič je istakao da je svestan da radovi na infrastrukturnim projektima ponekad remete svakodnevni život, ali da se sve radi sa ciljem poboljšanja životnog standarda.

Stanovnici Šangaja iskazali su nezadovoljstvo zbog gradnje brze pruge, ali im je ministar obećao da nemaju razloga za brigu i da brza pruga neće biti puštena u promet dok oni ne dobiju pružni i pešački prelaz.

Nećemo pustiti brzu prugu dok ne obezbedimo siguran prelaz za ljude u Batajnici. Otvoreno pričamo sa građanima i obećali smo da će nadvožnjak biti izgrađen i da nema razloga za zabrinutost - napisao je ministar na Instagramu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading