O čemu razmišlja tvoj automobil? Prolećna akcija osiguranja vozila Kompanije "Dunav osiguranje" donosi brojne popuste!

Autor: Republika

Vesti

23.03.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret velikoj prolećnoj akciji za osiguranje automobila, Kompanija "Dunav osiguranje“, višegodišnji lider na tržištu osiguranja u zemlji, pripremila je niz pogodnosti za sve ugovarače osiguranja motornih vozila koji žele da zaštite sebe i svoje vozilo od svake nezgode nastale u saobraćaju.

RepublikaFoto: Dunav osiguranje

U periodu trajanja akcije, od 22. marta do 30. aprila, svim vlasnicima vozila koji zaključe auto-kasko polisu Kompanija "Dunav“ će omogućiti 15% popusta na visinu premije osiguranja za sva vozila, kako za ona koja se prvi put registruju, tako i za sva ostala, uključujući obnovu osiguranja, kao i ugovaranje osiguranja za polovna vozila.


Pored popusta na auto-kasko, moguće je ostvariti i 30% popusta na premiju osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom do 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja. Ako se vlasnici vozila odluče da istovremeno zaključe polisu osiguranja od auto-nezgode i pomoći na putu za polovna vozila, moguće je ostvariti popust od čak 50% na premiju osiguranja.

Kako bi nagradila klijente za lojalnost, Kompanija "Dunav osiguranje“ obezbedila je i posebne poklone iznenađenja. Za sve koji odluku o osiguranju donesu tokom perioda trajanja prolećne akcije, po zaključenoj polisi za auto-kasko, Kompanija !Dunav“ pripremila je poklon vaučer u vrednosti od 4.000 dinara za „Dunav auto“. U ovom najvećem lancu tehničkih pregleda u zemlji, koji broji više od 65 lokacija širom Srbije, osiguranici mogu da iskoriste vrednost vaučera za potrebe tehničkih pregleda, ali i za sve druge usluge auto-kozmetike, nabavku auto-guma i sl, kako bi pripremili svoje vozilo za nova putovanja.

Pored poklon vaučera, uz zaključenu polisu auto-kaska za sva nova vozila, specijalnu pogodnost predstavlja i gratis polisa osiguranja pomoći na putu, odnosno popust od 30% koji Kompanija odobrava na premiju osiguranja pomoći na putu za sva polovna vozila. Na taj način "Dunav osiguranje“ želi da pruži podršku svojim klijentima na svakom putovanju bilo gde u Srbiji ili širom Evrope, uključujući i Tursku, svakog dana u godini.

Uz brojne popuste koji prate ovogodišnji slogan Kompanije i sve ono o čemu razmišlja vaš automobil, sada je moguće zaključiti brojne vrste osiguranja, u cilju bezbedne vožnje i sigurnih putovanja. Ukoliko žele da saznaju detalje ponuda dolaskom u neku od poslovnica "Dunava“, klijenti mogu računati na to da se u prostorijama primenjuju sve neophodne mere zaštite i prevencije. Brinući o zdravlju klijenata i uvažavajući sve propisane mere za suzbijanje širenja infekcije koronavirusom, Kompanija "Dunav osiguranje“ omogućila je osiguranicima da u što većoj meri koriste mogućnost kontakta na daljinu. Na veb-stranici www.dunav.com klijenti se mogu upoznati sa ponudom osiguravajućih usluga, kao i uputiti zahtev za dostavljanje ponude za uslugu za koju su zainteresovani.

Koliko košta polisa auto-kasko osiguranja tokom promotivnog perioda?

U sklopu ovogodišnje prolećne akcije za osiguranje automobila, Kompanija "Dunav osiguranje“ pripremila je brojne koristi vlasnicima vozila koji odluče da osiguraju svoje četvorotočkaše. Na primeru auto-kasko osiguranja automobila „fijat 500 L“ najbolje se vidi kolika se ušteda može ostvariti prilikom zaključivanja ove vrste osiguranja – više od 20.000 dinara godišnje.

Ukoliko se vlasnik novog automobila marke "fijat 500 L“ odluči da zaključi auto-kasko polisu tokom promotivnog perioda, sa uračunatim popustom za dugogodišnje osiguranje, uštedeće oko 15.000 dinara godišnje, dok će po zaključivanju polise dobiti i dva poklona: vaučer od 4.000 dinara koji može da iskoristi u nekom od centara "Dunav aut“ i gratis polisu pomoći na putu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading