NISAM MOGLA TRI REČI DA IZGOVORIM! Čuvena doktorka pobedila koronavirus, 13 dana bila NA KISEONIKU

Autor: Republika

Vesti

22.03.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virusologinja Ana Gligić (87), nakon 13 dana provedenih na kiseoničkoj potpori, uspela je da pobedi koronavirus u KBC Dragiša Mišović, gde je bila hospitalizovana.

RepublikaFoto: Public Pintscreen
Ana Gligić

Gligić navodi da je borba bila veoma teška, te da je prilično iznenađena činjenicom da se zarazila tri dana nakon revakcinacije.

- Nisam mogla tri reči da izgovorim, hranili su me, jer nisam bila u stanju, ali sam se napokon vratila u život. Izašla sam iz bolnice pre neki dan. Jako je bilo teško, ali sam pobedila virus. Nisam se još u potpunosti oporavila - rekla je dr Gligić za B92.

Kako kaže, veoma je vodila računa, međutim, tog dana kada joj je pozlilo, uradila je test na koronavirus i shvatila je da se zarazila.

 
- Za razgovor treba biti skoncentrisan, a ja trenutno nemam snage da detaljnije ispričam svoje iskustvo sa koronavirusom, ali sarađivaćemo mi još, svakako - dodala je doktorka Gligić.

Podsetimo, doktorka Gligić je 25. februara revakcinisana. Ipak, tri dana nakon primljene druge doze osećala se veoma loše, te je ubrzo hospitalizovana u KBC "Dragiša Mišović".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading