BOŽJE ČUDO! Zahvaljujući Svetom Nektariju rodila se Simona: Nesvakidašnje svedočanstvo porodice Cvetković

Autor:

Vesti

18.03.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica Simona je rođena u porodici Cvetković po molivi Svetog Nektarija, a sada je porasla i čita knjigu sa svedočanstvom svojih roditelja i voli ovog čudotvorca.

Foto: Privatna arhiva

Knjiga "Čudotvorac Sveti Nektarije Eginski" je isprepletena duhovnim poukama, istorijom, čudima Božijim i molitvama za zdravlje i bezdetne koje na kraju knjige krase ovo nesvakidašnje izdanje.

Pored čuda, opisano je hodočašće na Eginu kao i susreti o. Nenada sa čuvenim grčkim duhovnikom arhimandritom starcem Nektarijem Vitalisom. U knjizi prota Andrić zabeležio je i poštovanje Sv. Nektarija u SPC od Kosova i Metohije do Subotice i širom srpske Dijaspore uz saradnju monaštva, sveštenstva i vernika SPC.

Foto: Privatna arhiva

Portal Republika je medijski sponzor ovog dušekorisnog izdanja za naš narod, a knjiga ima blagoslov vladike šabačkog Lavrentija.

Foto: Privatna arhiva

"Čudotvorac Sveti Nektarije Eginski"

Na 343 strane opisan je život Svetitelja Nektarija, susreti autora sa Starcem Nektarijem i njegove duhovne pouke, putopis na Eginu, akatist, molitve za zdravlje i porod, poštovanje Sv. Nektarija u SPC kao i preko 70  čuda Svetitelja.

Knjigu možete poručiti kod autora putem broja mob/viber 0654453036  

Cena knjige 650 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading