NAJGNUSNIJA TEORIJA ZAVERE U SRBIJI, DA LI ZNATE KO JE UBIO ĐORĐA BALAŠEVIĆA? Sramna teorija zavere teoretičara Dejana Lučića izazvala HAOS na internetu

Autor:

Vesti

17.03.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lučić je govorio o tome da je Balašević "žrtva vakcine", što je izazvalo žestoke reakcije na društvenim mrežama

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Teorija zavere oko smrti Đorđa Balaševića

Poznati teoretičar zavere, Dejan Lučić, objavio je snimak u kojem je prevazišao samog sebe, govoreći o smrti Đorđa Balaševića.


Naime, Lučić je govorio o tome da je Balašević "žrtva vakcine", što je izazvalo žestoke reakcije na društvenim mrežama.

- Da li znate ko je ubio Đorđa Balaševića? Njegova vera u zapadnu medicinu. Primio je vakcinu i posle tri dana je umro. O tome niko ne sme da kaže, jer ljudi će odustati od vakcine, jer ako voljeni Đorđe Balašević, koga vole oni koji ne vole Srbiju, umire od vakcine... Da li je to specijalni rat protiv onih koji ne vole Srbiju? Jeste! Razmislite o tome! - rekao je teoretičar zavere Lučić u snimku. 

Komentari su se ređali, mnogi se pitaju zašto je ovaj čovek na slobodi, a neki su izneli stavove da on još od 90-ih godina zamlaćuje narod i of toga dobro živi?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading