OTKRIVENA PREVARA! Uplatite 4.000 dinara i imate sigurnih pet pogodaka u igri Loto

Autor: Republika

Vesti

16.03.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Instagramu se pojavio profil na kome se za uplatu od 4.000 dinara garantuje sigurnih pet pogodaka u igri Loto.

RepublikaFoto: Tanjug
Ne nasedajte na prevaru

Međutim, Državne lutrije Srbije se oglasila objašnjavajući da je u pitanju prevara i da su o tome obavešteni nadležni organi.

"Obaveštavamo javnost da se 24. februara 2021. godine na društvenoj mreži Instagram, pojavio profil koji navodno za uplatu od 4.000 dinara garantuje sigurnih pet pogodaka u igri Državne lutrije Srbije Loto. Prevara koja se na ovaj način nudi igračima je prijavljena nadležnim organima, a mi molimo da naši igrači ne nasedaju na ovu vrstu lažnih, kriminalnih profila", poručuju iz Državne lutrije.

Instagram profil koji se bavi ovom prevarom je instagram.com/loto.brojevi/

"Uveravamo sve igrače Državne lutrije Srbije da ćemo uvek reagovati na ovakve prevare i učiniti sve da se naši igrači ne dovode u zabludu i da ne budu prevareni. Pozivamo vas da kao i do sada nastavite da igrate svoje srećne brojeve, jer samo oni mogu da vas dovedu do dobitka. Loto fond u ovom kolu iznosi 2.300.000 evra i mi sa nestrpljenjem očekujemo novog Loto milionera", dodaje se u saopštenju Državne lutrije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading