(FOTO) Novi Sad organizovao vakcinaciju građana koji se nisu prijavili preko E uprave

Autor:

Vesti

13.03.2021

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vakcinacija Novosađana koji se nisu prijavili preko E uprave počela je danas u organizaciji Grada Novog Sada u prostorijama Studentske poliklinike u Novom Sadu. Imunizacije se odvija Astra Zenekom i kineskom Sinofarm vakcinom.

RepublikaFoto: Republika

Građani koji čekaju ispred Studentske poliklinike istakli su da su zadovoljni organizacijom i brzinom kojom se odvija vakcinacija

Studentski centar Novi Sad građanima je poslužio osveženje, sok, čaj i kafu. 

- Maksimalno podržavamo napore grada Novog Sada i gradonačelnika Miloša Vučevića da se vakciniše što veći broj Novsoađana. Minimum koji mi u Studentskom centru možemo uraditi jeste da građanima koji čekaju ponudimo osveženje - rekao je direktor SCNS Zoran Martinović. 

Dan ranije gradonačelnik Vučević je izjavio da je zadovoljan brojem vakcinisanih građana. 

- Vakcinacija u Novom Sadu ide dobro, do sada je vakcinisano 116.645 punoletnih Novosađana, ali mi bi želeli da to ide još brže u pravcu sticanja kolektivnog imuniteta putem vakcinacije - izjavio Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading