ZAHVALJUĆI SVETOM NEKTARIJU OSTALA SAM U DRUGOM STANJU: Ispovest koja će vam naterati suze na oči

Autor: Republika

Vesti

25.02.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana M. iz Obrenovca i njen suprug susreli su se sa problemom koji muče mnoge parove u Srbiji - nisu mogli da imaju decu... A onda se sve promenilo i zahvaljujući molitvama Svetom Nektariju na svet je došla princeza Lena...

RepublikaFoto: Jelena Mladenović
Sveti Nektarije

Za Sv. Nektarija sam čula od Milice Joksić, kojoj je takođe Sv. Nektarije pomogao da rodi divnu bebu Nektariju. Našu molitvu za porod, koju smo čitali suprug i ja pred ikonom Sv. Nektarija, uslišio je Gospod i učinio nas srećnima. I tako se rodila naša mala princeza, naša Lena, 2016. godine, a naša lepotica Nina 2019. godine i sada sam u drugom stanju, čekamo treću bebu, hvala Bogu! 

Gore navedeni redovi samo su deo iz knjige sveštenika Nenada Andrića iz Valjeva koji je u knjizi koja će uskoro biti objavljena na 350 strana zapisao 80  čuda Svetitelja Eginskog.

Knjiga je isprepletena duhovnim poukama, istorijom, čudima Božijim i molitvama za zdravlje i bezdetne koje na kraju knjige krase ovo nesvakidašnje izdanje.  

Pored čuda, opisano je hodočašće na Eginu kao i susreti o. Nenada sa čuvenim grčkim duhovnikom arhimandritom starcem Nektarijem Vitalisom. U knjizi prota Andrić zabeležio je i poštovanje Sv. Nektarija u SPC od Kosova i Metohije do Subotice i širom srpske Dijaspore uz saradnju monaštva, sveštenstva i vernika SPC. 

Portal Republika je medijski sponzor ovog dušekorisnog izdanja za naš narod, a knjiga ima blagoslov vladike šabačkog Lavrentija.

Knjigu ćete moći kupiti u knjižarama " Glasa crkve"  i crkvenim prodavnicama SPC kao i kod autora o. Nenada na mejl nenadandricc@gmail.com takođe knjiga će moći da se kupi i u elektronskom izdanju u pdf.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading