(FOTO) LICEMERJE NA KVADRAT NISKOTIRAŽNOG LISTA "DANAS"! Obraz kao đon na vojničkim čizmama!

Autor: Republika

Vesti

21.02.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niskotiražni tabloidni list "Danas" pokazao je da mu je licemerstvo najjača osobina

RepublikaFoto: Printscreen/www.danas.rs

Ovaj beogradski list, koji je mezimče Dragana Đilasa, pokazao je još jedno da se služi spinovima i da je licemerstvo ono čime se uredništvo vodi.

Niskotiražni tabloid ima dvostruke aršine, pa je tako nedavno, kada je bila sahrana pokojnog patrijarha Irineja pisao kako se krše epidemiološke mere i za to krivio aktuelnu vlast.

"Vernici tokom dana dolaze da se oproste od Irineja, ljubeći kovčeg i krst. Većina ne nosi maske, čime se krše sve epidemiološke mere i preporuke", pisalo je u tekstu iz novembra prošle godine.

Sada je međutim, okrenuta ploča, pa tako "Danas" prilikom izveštavanja o Đorđu Balaševiću i velikog broja okupljenih koji su došli da odaju počast preminulom kantautoru nijednom reči ne pominje kršenje epidemioloških mera.

"Trg slobode u Novom Sadu večeras je bio pun duše. Tiho, dostojanstveno, sasuzama, u neverici, sugrađani su odavali poštu, palili sveće kod Miletićevog spomenika na glavnom novosadrskom trgu Đorđu Balaševiću", piše"Danas".

Nema dileme da su i pokojni patrijarh Irinej i Slavni muzičar Đorđe Balašević zaslužili da im narod u Srbiji oda počast i oprosti se od njih. Ali, ostaje pitanje zbog čega niskotiražni tabloid "Danas" ima dvostruke aršine, pa mu smeta kada vernici žele da se oproste od preminulog poglavara SPC.

To samo pokazuje koliko se "Danas" služi prljavim trikovima i na svaki način pokušava da napadne aktuelnu vlast.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading