(FOTO) PREDIVAN GEST ODUŠEVIO MNOGE: Neko je u Novom Sadu pokazao šta znači biti LJUDINA! Pogledajte gde je ostavio hranu

Autor: Republika

Vesti

20.02.2021

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotogafija koja vraća veru u ljude stiže iz Novog Sada!

Siromaštvo, jedan od vodećih globalnih problema, ne ogleda se samo u brojkama. Ogleda se u očima, postupcima i sudbinama, onih koji su doterani do ruba egzistencije, prinuđeni da se za najosnovnije stvari snalaze na ne tako dostojanstven način. Često ih viđamo sa štapom, pored kontejnera ili pak nekoliko metara dalje stideći se i čekajući da prođemo, ne bi li prišli i pokušali da pronađu nešto za sebe među stvarima koje smo mi odbacili.

Ipak, poučeni kukama dobrote koje su ranije bile postavljene u svakom većem gradu, humani Novosađani su odlučili da pokažu da misle na ove ljude, koje život nije mazio.

Tako je na jednom kontejneru osvanula kesa sa natpisom: "Ručak, batak, ruska,brokoli, projice i narandža" u koju je neko spakovao hranu, želeći da svoj obrok podeli sa nekim ko to nije u mogućnosti sebi da priušti.

Ovaj predivan gest raznežio je korisnike Tvitera i pokazao da, uprkos teškoj i nezvesnoj prethodnoj godini tokom koje je humanost bila na ceni više nego ikada pre, još uvek ima nade za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading