GLUP SI, SRBINE! Dok misliš da se boriš protiv Vučića, zapravo pomažeš Švabama da ti razore Crkvu, državu i narod: OVU TEKST ŽELJKA INJCA MORATE PROČITATI!

Autor: Republika

Vesti

16.02.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i verski analitičar Željko Injac, jedan od najvećih poznavalaca prilika u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, napisao je na svom Fejsbuk profilu tekst nad kojim bi svi trebalo da se zamisle.

RepublikaFoto: youtube.com/B92 TV
Željko Injac

Njegov tekst koji je naslovio sa "Srpska gordost" prenosimo u celosti.

Kad si glup i nemaš svoje mišljenje onda veruješ sve što ti mediji serviraju. 

I taman kad pomisliš da si pametan, i da si ukapirao da ti mediji kroje mišljenje, nasedneš na propagandu stranih medija na srpskom jeziku koji se kao horde njihovih predaka obrušavaju na tvoje nacionalne institucije. Glup si, i misliš da se boriš protiv Vučića, dok zapravo pomažeš Švabama da razore tvoju crkvu, tvoju državu i tvoj narod.

A njima ovo nije prvi put da su te zajebali da sam uništavaš svoje. Oni ovo rade vekovima ali si ti glup da to shvatiš jer si gord i zato misliš da je moglo biti sve drugačije da je tebi lično Bog nekako dao vlast.

Tu "nepravdu" što nemaš vlast nikad nećeš prihvatiti. Zato ti nisu valjali Obrenovići, pa Karađorđevići, pa Milošević, pa Đinđić, pa Koštunica, pa Tadić, pa Vučić. Naravno da ne valjaju kad to nisi lično ti na vlasti. Jer samo bi ti umeo da povedeš boj na Kosovu polju a svi ovi prethodni su mlakonje, kukavice i izdajnici.

I dok god si gord Srbine, bićeš samo oruđe u rukama svojih dušmana, usmereno protiv tebe lično i protiv tvog potomstva. Svake decenije se okreneš za sobom i shvataš da si sve vreme radio u interesu svoje štete ali nećeš da priznaš jer si gord. Nije problem što si glup. Dešava se to mnogima. Problem je što si gord i što misliš da sve znaš i umeš a zapravo si samo glupo oruđe za sopstvenu destrukciju.

Toliko si gord da ti više ne valjaju ni Sv Sava, ni Stefan Nemanja. Rušio bi njihove spomenike u "pravednom" gnevu protiv Vučića jer tako ti rekoše strani mediji na srpskom a ti misliš da si to sam smislio. Ne brini.

Nisi ti toliko pametan da smisliš takvu podmuklost protiv sebe samog. Nisi ti loš čovek Srbine, samo si mnogo gord i zato si glup.

 

Српска гордост Кад си глуп и немаш своје мишљење онда верујеш све што ти медији сервирају. И таман кад помислиш да си... Posted by Zeljko Injac on Monday, February 15, 2021

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Slavica

16.02.2021 10:36

Gordost je najgora mana, treba voleti svoju Srbiju i dati sve od sebe da je braniš od svakog neprijatelja.

Zaklina Bejbe

16.02.2021 10:47

Da li je tacno da se Vladika muvao sa glumicom sto je glumila u Zona Zanfirova?

Milos Veliki

16.02.2021 10:48

Srbija moze i sama da odluci ko ce joj biti Patrijarh, ne treba joj za to niko izvan nase teritorije.

Aleksandar

16.02.2021 10:51

Svima njima smeta Vučić jer odgovorno vodi politiku i naša zemlja je iz dana u dan sve jača i jača to svima smeta. Ovo što priča ovaj čovek su čiste gluposti. Ko veruje ovom lažovu ovo je notorna laž,