(VIDEO) Građani OPREZ, lažni prosjaci HARAJU BEOGRADOM! Pogledajte kako je policija upecala jednog od njih

Autor:

Vesti

06.02.2021

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama ubrzano se širi snimak lažnog prosajka u kolicima koji vara ljude.

RepublikaFoto: printscreen
Lažni prosjak

Pripadnici policije legitimisali su čoveka u invalidskim kolicima, koji je prosjačio a za koga se kasnije ispostavilo i da nije uopšte invalid.

Na snimu koji se ubrzano deli društvenim mrežama, vidi se prosjak u invalidskim kolicima, za koga se ispostavilo da uopšte i nije invalid, već zdrav i prav čovek u kolicima koji ima ušivenu posebnu pregradu u koju se sakriva nogu, dok sa drugim parom pantalona podavije lažnu nogavicu, na taj način slučajnom prolazniku dajuči lažni vizuelni efekat.

Prosjaci u Srbiji dolaze na razne ideje kako bi iskamčili koji dinar od građana. Pa tako postoje slučajevi gde su se zloupotrebljavala i deca, odnosno bebe koje obično bivaju opijene nekim medikamentima, pa se čini da stalno spava.

Ovo je u neku ruku vid prevare koji zasigurno podleže krivičnoj odgovornosti pred zakonom. Prosjaci kao ovaj na snimku prave ogromnu štetu onima kojima je novac stvarno potreban i koji nisu u stanju da rade.

Svakako, građani bi trebali biti na oprezu i da dobro obrate pažnju kome novac daju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading