Kursevi na "Božidarac digital" sa nižim cenama: Pohađajte obuke za kuvare, frizere, knjigovođe, negovatelje i to iz svog doma

Autor:

Vesti

05.02.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar za obrazovanje i kulturu "Božidarac" je u saradnji sa spoljnim partnerima pokrenuo platformu "Božidarac digital" zahvaljujući kojoj će sprovoditi kurseve onlajn, kako bi se prilagodili uslovima tokom epidemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Direktor "Božidarca" Vladimir Kljajić kaže da su se promene desile i na polju rada i na polju obrazovanja i da su u skladu sa njima oni prilagodili svoju ponudu obuka. 

- Onlajn poslovanje je sada zablistalo u punom svetlu. Rodili su se neki novi online biznisi, a tradicionalne industrije su morale da se prilgode novim okolnostima. Škole i fakulteti su kompletna predavanja prebacili na neku od aplikacija za grupno praćenje. Pokazalo se da je moguće efikasno učiti i na ovaj način, bez velikog gubitka na kvalitetu. Tako smo prebacili kurseve na digitalnu obuku - kaže Kljajić. 

Tu su tradicionalni kursevi za knjigovodstvo, kurs za frizere, kuvare, ali se uvode i novi, kao što je kurs za dizajn enterijera ili kurs za negovatelje.

- Brzi internet i uređaj sa kamerom jedini su uslovi da biste započeli neki online kurs. Praćenje kursa i učenje je moguće bilo kada i na bilo kom mestu, a cena online kruseva su niže u odnosu na slušanje klasičnog predavanja. Božidarac Digital platforma (http://bozidaracdigital.com/) je novo mesto sticanja veština - kaže Kljajić i ističe da je zanimanje negovatelja u poslednje vreme veoma traženo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading