STIŽE ZAHLAĐENJE! Kiša će se u nekim delovima zemlje lediti pri dnu! Tokom noći i sneg

Autor: Republika

Vesti

31.01.2021

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji se danas očekuje oblačno i hladnije vreme s kišom, na planinama sa snegom, a u nižim predelima severne i zapadne Srbije, s padom temperature, kiša će prelaziti u susnežicu i sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno i jak južnih smerova, na severu Srbije umeren povremeno i jak severni i severoistočni.

Najniža temperatura od -1 do sedam stepeni Celzijusa, a najviša od dva na severu Vojvodine do 12 u centralnoj i južnoj Srbiji. U Beogradu oblačno i hladnije, povremeno sa kišom. Vetar umeren, južni i jugoistočni.


Najniža temperatura oko sedam, a najviša oko 10 stepeni.Tokom noći, kiša će u višim delovima grada kratkotrajno preći u susnežicu i sneg.

U ponedeljak pretežno oblačno i još malo hladnije, mestimično s kisom, na planinama sa snegom, u nižim predelima severne i zapadne Srbije ponegde sa susnežicom i snegom, a lokalno je moguća i kiša koja će se lediti pri tlu.

U utorak u većem delu zemlje umereno oblačno i suvo, na jugu i istoku pretežno oblačno ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. Od srede ponovo toplije, umereno oblačno sa sunčanim periodima i uglavnom suvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading