OGLASILA SE: Majka Milene Radulović poslala važnu poruku! Evo o čemu je reč!

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

25.01.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire", napisala je Milenina majka Aleksandra!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Milena Radulović

Majka glumice Milene Radulović, koja je optužila za silovanje poznatog učitelja gulme Miroslava Miku Aleksića, čiju je školu pohađala, objavila je poruku na Instagramu, kojom se zahvalila svima onima koji su podržali borbu njene ćerke.

Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima, i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire - napisala je Milenina majka Aleksandra u objavi na Instagramu.

Ona je uz poruku objavila više fotografija, a prvu među njima prate reči: “Moja Milena”.

 

 

Podsetimo, Milena Radulović je u ispovesti navela da ju je Miroslav Aleksić navodno silovao kada je imala 17 godina, kao i da se to ponavljalo.

 

 

 

Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece - rekla je Milena.

U ispovesti njena koleginica Iva Ilinčić ispričala je da ju je Aleksić seksualno uznemiravao kada je bila maloletna (prvo uznemiravaje doživela je sa 17 godina). Nasilje se i u ovom slučaju nastavilo.

Miroslav Aleksić trenutno se nalazi u pritvoru, a sudski proces je u toku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

25.01.2021 16:06

A scenario za seriju već napisan.