OHRABRUJUĆE REČI DARIJE KISIĆ: Vidimo svetlo na kraju tunela!

Autor: Republika

Vesti

24.01.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja i član Kriznog štaba, Darija Kisić Tepavčević, obišla je na Beogradskom sajmu punkt za vakcinaciju protiv korona virusa, gde se danas vakcinišsu zaposleni i korisnici socijalnih ustanova u nadležnosti grada Beograda.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Darija Kisić Tepavčević

Tepavčević je sa novinarima podelila utiske o zainteresovanosti građana za vakcinaciju, kao i o organizaciji na Sajmu i navela da je zainteresovanost ogromna, a organizacija fantastična.

Istakla je da su se praktično svi zaposleni u socijalnim ustanovama, kao i korisnici Sigurne kuće prijavili za vakcinaciju.


U ovom momentu prolaze proceduru i vakcinišu se - kazala je Kisić Tepavčević i još jednom apelovala na sve građane da se odazovu pozivu na vakcinaciju.

Znamo da je to dobro za sve nas, vidimo da je veliki broj građana shvatio koliko je to značajno i nadamo se da ćemo u narednom vremenskom periodu steći kolektivni imunitet koji će da nas brani od širenja ove bolesti - navela je ministarka.

Dodala je da kako mi budemo jačali, tako će virus da slabi i istakla da je to jedino oružje u borbi sa virusom Kovid-19.

Mi sada jasno vidimo i svetlost na kraju tunela, koja postaje sve jača i jača - zaključila je Kisić Tepavčević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading