DOBRO SE SPREMITE: DANAS NAM STIŽE TOTALNI PAKAO IZ HRVATSKE!

Autor: Republika

Vesti

14.11.2017

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneg koji se juče zabeleo u Hrvatskoj od danas možemo očekivati i u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji uz drastičan pad temperature u odnosu na jučerašnju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zabeleleće se Srbija

U skoro svim delovima Hrvatske od juče pada sneg sa kišom nošen vetrom što je prouzrokovalo kolapse na putevima. Ipak, kod nas se ne očekuju ovako drastične promene, ali će svakako doći do pada temperature, ali i snega u pojedinim delovima zemlje, kažu iz RHMZ-a.

Hladno i kišovito biće, prema najava meterologa, sve do petka. Niže temperature prouzrokovaće i pojavu vlažnog snega u planinskim predelima, odnosno u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji.

- Veća šansa da padne vlažan sneg je u Užicu, Prijepolju, Sjenici i uopšte u predelima sa nadmorskom visinom od 400 ili 500 metara. Sneg sa kišom će od sutra padati i zadržavati se u ovim predelima i u naredna četiri dana, a nakon toga se očekuje blagi porast temperature – rekli su iz RHMZ-a.

Oni su dodali da se u prestonici i većim gradovima širom Srbije ne očekuje sneg ni stvaranje snežnog pokrivača u narednih deset dana, te da će nakon tog perioda izvršiti naknadna merenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading