Završeno saslušanje Ive Ilinčić: Nakon više od TRI sata ispitivanja, njen advokat poslao snažnu poruku

Autor:

Vesti

21.01.2021

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica Iva Ilinčić danas je dala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon što je optužila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje. Njeno saslušanje počelo je u 9 sati i trajalo je više od tri sata.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Iva Ilinčić

Njen advoka Jugoslav Tintor obratio se medijima ispred Palate pravde rekaviši da je ovaj postupak okidač i da posle njega više ništa neće biti isto.

- Ovaj predmet je samo okidač, posle njega neće biti ništa isto. Usložnjava se postupak, jer se na teret stavlja više dela i ima više žrtava, u interesuje svih je da se rasvetli ovaj postupak. Obzirom da su dva branilaca bila u postupku, oni su postavljali pitanja oštećenoj. Iva neće davati izjave, u ovom momentu nije zgodno, više od tri sata davala je iskaz, naći će primaran put da kaže sve. Otac nije prisustvovao saslušanju, angažovao je nas - rekao je Tintor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Iva Ilinčić sa advokatom

Inače, Zoran Jakovljević, advokat Miroslava Mike Aleksića napustio je saslušanje glumice Ive Ilinčić, dok je njegova koleginica ostala - piše Espreso

- Pravi se velika medijska kampanja od ovoga i nije sve tako kao što izgleda - rekao je on i dodao da je saslušanje napustio jer "ima advokatske obaveze".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Iva Ilinčić

Jakovljević je počeo da zastupa Miku Aleksića pre nekoliko dana, nakon što su mu prva dva advokata otkazala punomoćje jer su bliski prijatelji sa porodicama nekih žrtava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading