(VIDEO) UHAPSITE GA, UBIĆE NEKOG! Bahati vozač AUDIJA jurcao novosadskim auto-putem od čak 318 kilometara na čas

Autor:

Vesti

17.01.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama širi se snimak jedne bahate vožnje nesavesnog vozača Audija koji novosadskim auto-putem juri od čat 318km/h.

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Ovakav snimak je samo jedan u moru onih koji ugledaju svetlost dana. Vozači u Srbiji sve češće objavljuju svoje divljanje automobilima na putevima Srbije.

Ovakav način vožnje je ne samo opasan po vozača i sve koji se u vozilu nalaze već one i izvan njega.

Zbog par klikova na društvenim mrežama i "statusa" u društvu, bahati vozači su u stanju da sve učine pritom nerazmišljajući da je dovoljna samo jedna sekunda da dođe do tragedije koja se obično završi sa smrtnim ishodom.

U proteklih nekoliko dana takvih slučajeva ima na desetine, a najpoznatiji je onaj iz Niša gde je mladić jurcao besnim audijem i usmrtio muškarca i dete.

Policija je nemoćna, jer počiniocima koji snimaju i prave ovakav prekršaj jako je teško ući u trag.

Podsetimo da Zakon o bezbednosti saobraćaja u Srbiji nalaže da je maksimalna dozvoljena brzina na auto-putevima 130km/h dok u deonicama povećane naseljenosti 80km/h.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading