I ONI BI DA IMAJU JEDNOG VUČIĆA! Svi mediji u regionu preneli vest o dolasku milion doza kineskih vakcina u Srbiju i kako ih je predsednik lično dočekao!

Autor: Republika

Vesti

16.01.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je kontigent pomoći u vidu vakcine stigao iz Kine glavna je vest u našoj državi, međutim ova novost izuzetno je aktuelna i u državavama oko nas.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Koliko je ovaj događaj bio važan govori i činjenica da su osim svih domaćih medija o ovome izveštavali portali u regionu - Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Hrvatskoj i Bosni.

- Srbija je prva zemlja u Evropi koja je dobila ovako veliku isporuku vakcina iz Kine -rekao je predsednik Vučić u obraćanju za kineske medije, a njegove reči prenose i mediji u regionu.

Predsednik je najavio da će u ponedeljak u Srbiju stići i još 19.500 doza Fajzerove vakcije, u utorak još 250.000 doza Sputnjika V.

Foto: printskrin

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
sasa

16.01.2021 13:01

Mogu samo da nam zavide, jedan je Vucic

Pera

16.01.2021 13:12

Hvala predsedniku I Kinezima na vakcini. Pomoc od ogromnog znacaja.

Jelena

16.01.2021 13:12

U ovu novu godinu smo usli sa velikom dozom optimizma,volje i zelje,a samim tim takvi su nam i rezultati.Nastavljamo borbu protiv virusa,ali mnogo jaci i opremljeni najjacim oruzijem protiv istog i sve to zahvaljujuci Vucicu,vlasti koji se maksimalno bore i trude za svoj narod i njihovu bezbednost.Gledaj svete i uci!!!!

Miki

16.01.2021 13:17

Svaka čast za našeg predsednika.