(FOTO) CarGo i Hilandar paketićima obradovali 1.300 dece iz ugroženih područja

Autor: Republika

Vesti

13.01.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija CarGo Technologies i Udruženje građana CarGo u saradnji sa manastirom Hilandar donirali su 1.300 novogodišnjih paketića kako bi ulepšali period nakon praznika deci slabijeg materijalnog statusa iz ugroženih područja.

Republika

Paketići su lično podeljeni deci u osnovnim školama u Medveđi, Preševu, Bujanovcu, dok su paketići dostavljeni i deci u Hrvatskoj i na Kosovu i Metohiji.

- Želeli smo da paketićima obradujemo decu i pokažemo im da neko misli na njih i nakon praznika. Mi ovim dajemo ne samo paketiće, već i deo svog srca. Dovoljna nam je njihova iskrena sreća u očima. To smo najviše osetili kada smo videli neprocenjive dečije osmehe i puna srca- rekao je Aleksandar Vučić, predsednik udruženja građana CarGo.

Republika

Poverenik manastira Hilandar Miloš Stojković istakao je da su CarGo i Hilandar postali pravi saveznici u   u humanitarnim misijama za decu.

- Uz ovako dobre ljude kao što su u udruženju CarGo, možemo da nastavimo humanu misiju manastira Hilandar u Srbiji. Hilandar neće zaustaviti svoju misiju, bez obzira na ovu pošast koja nas je zadesila- rekao je Stojković.

On je podsetio i da je CarGo nedavno donirao 1,6 miliona dinara za izgradnju Kampa prijateljstva u Sijarinskoj banji koji će imati smeštajne kapacitete za 200 dece iz ugroženih područja i čija gradnja je u toku.

Republika

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić uručio je zahvalnicu udruženju i kompaniji CarGo i Hilandaru za pomoć i brigu o deci opštine Medveđa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading