KONAČNO! Stiže prava zima! SNEG ZA VIKEND!

Autor: Tanjug, republika.rs

Vesti

08.01.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema podacima Republičkog hidrometerološkog zavoda Srbije (RHMZ) danas će u planinskim predelima doći do povećanja visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara.

RepublikaFoto: Republika

Na sajtu RHMZ se navodi i da će na Tamišu vodostaji biti u porastu do 10. januara i da će se kretati iznad granice redovne odbrane od poplava.

RHMZ najavljuje da će danas u jutarnjim satima i pre podneva u nižim predelima biti oblačno, mestimično sa kišom, ponegde  čak i susnežicom, dok u brdsko-planinskim predelima možemo očekivati i sneg.

Kako  se navodi, danas se može očekivati kiša i sneg u planinskim predelima, kao i povećanje snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara.

Prema navodima RHMZ u subotu dolazi do slabljenja na severu čak i prestanak padavina, dok u nedelju možemo ponovo očekivati sneg i stvaranje manjeg snežnog pokrivača u nižim predelima, a na planinama povećanje.

U nedelju posle podne i u ponedeljak očekuje se delimično otapanje snežnog pokrivača, naročito na jugu.

 

                        

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading