DA SE NE IZNENADITE: Evo ko sutra RADI SKRAĆENO!

Autor: Informer, Republika

Vesti

06.01.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom božićnih praznika prodavnice, pijace, pošte i apoteke imaće, kao i svake godine, izmenjeno radno vreme.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ

Skraćeno radno vreme u sredu biće i u svim prestoničkim tržnim centrima koji će biti otvoreni samo do 18 časova, dok će za Božić biti zatvorene.

Neradni dan za sve prodavnice će biti 7. januar.

Apoteke

Radno vreme apoteka "Beograd" u vreme božićnih praznika biće izmenjeno, pa tako većina njih, osim dežurnih, neće raditi 7. januara. Sve apoteke će 6. januara raditi po redovnom radnom vremenu.

Na Badnji dan i Božić, 24 sata dežuraće apoteke u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Ulici dr Đorđa Kovačevića 27.

Pošte

6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno, do 18 časova, osim Glavne pošte u Beogradu, u Takovskoj 2, koja će raditi do 21 čas. Radno vreme pošta na graničnim i administrativnim prelazima se neće menjati.

U četvrtak 7. januara, radiće Glavna pošta u Takovskoj 2. u Beogradu, od 7 do 21 čas, pošta u Subotici, Bajski put 58, od 8 do 12 časova kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Pijace

Zelene pijace u Beogradu uglavnom neće raditi 7. januara.

Pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" za Božić radiće skraćeno od 6.00 do 14.00 časova. Otvoreni tržni centar – Novi Beograd ("Buvljak") 7. januara neće raditi, kao ni pijaca cveća "Krnjača".

Na pijaci "Dušanovac" prodaja iz vozila neće se obavljati 7. januara. Pijaca "Palilula" 6. januara radiće od 7.00 do 18.00 časova, dok dan kasnije neće raditi.

Garaža na pijaci "Zemun" za Božić će raditi od 00:00 do 24:00 časa, dok garaža na pijaci "Zeleni venac" neće raditi 7. januara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading