TUGA: Srbija se UJEDINILA da pomogne, ali njegovo srce nije izdražalo! Preminuo DRAKČE TODOROVIĆ!

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

02.01.2021

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dočekao 25. rođendan!

RepublikaFoto: budihuman.rs
Drakče Todorović

Preminuo je mladić Dragorad Todorović iz Zemun Polja koji se dugo borio sa osteosarkomom, objavljeno je danas na stranici Budi human - Humanitarne licitacije.

- Dragi naši, teška srca vam saopštavamo da nas je Drakče napustio. Novca, sloge, želje i snage nije manjkalo! Hvala svima koji su bili uz Drakčeta! Admin tim šalje najiskrenije saučešće porodici i prijateljima - stoji u objavi na stranici.

Dragorad se prvi put susreo sa teškom i opakom bolešću u martu 2018. godine kada mu je dijagnostifikovan osteosarkom. Izvršena je operacija karlične kosti, a tada su mu amputirane desna noga i kuk. Tri meseca nakon operacije su usledile hemioterapije i zračenje nakon kojih se Dragorad osećao bolje.

 

Krajem januara 2020. godine borba se nastavlja. Najpre su primećene promene na bešici i usledila je druga operacija. Operisana mu je prostata. Tada se Dragoradovo stanje pogoršava.

Tokom 2020. godine sakupljen je novac za njegovo lečenje u inostranstvu, međutim, kako je ranije saopšteno na istoj stranici na kojoj su se dobri ljudi odazvali pozivu u pomoć, njegovo stanje se ponovo pogoršalo.

- Život u teškim materijalnim uslovima, dijagnostifikovan osteosarkom, operacija karlice, amputacija desne noge i kuka, hemioterapija i zračenja, pa još jedna operacija prostate, ponovna hemioterapija... Kao da sve to nije bilo i previše, kada je novac konačno sakupljen i kada je sa tako puno nade krenuo na kliniku u Atinu, ka svojoj jedinoj slamci spasa, problemi nastavljaju da se nižu... Zavezana creva, operacija, infarkt... - stoji u jednoj od ranijih objava.

Dragorad je 25. decembra napunio 25 godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading