(FOTO) CIRKUS OD DEKORACIJE U LAZAREVCU! Pogledajte ovu grdosiju - kakva godina, takva i jelka!

Autor: Republika

Vesti

25.12.2020

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pred praznike trudimo da što bolje okitimo jelke i na pravi način stvorimo prijatnu atmosferu i tu nema ničega neobičnog! Međutim, neki ljudi zaista nemaju dara za takve stvari, to je potvrdila jedna "uznemirujuća" jelka u Srbiji...

Ona se nalazi u Lazarevcu, ispred zgrade opštine. I zaista jedino što bi moglo na pravi način da je opiše je reč - cirkus!

Ova jelka je toliko komična i uznemirujuća u isto vreme, pa je u vrlo kratkom intervalu bila primećena i "plasirana" na društvene mreže! 

Foto: Printscreen/facebook.com

Kako se polemiše na društvenim mrežama, nije poznato ko stoji iza postavljanja ove jelke na toj lokaciji, budući da opština nema nikakve veze sa tim.

Za sada nije poznato šta je bila ideja "autora" ovog komičnog ukrasa...

Sve u svemu, mnogi su se komentarišući fotogafiju složili da je ova jelka slika i prilika 2020. godine. Zbog epidemije koronavirusa tekuća godina će svakako ostati u lošem sećanju svima, pa nije previše u ovom slučaju konstatovati - kakva godina, takva i jelka!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading