1.000 obroka za medicinare u trećoj nedelji CarGo Batler akcije

Autor: Republika

Vesti

23.12.2020

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CarGo Batler nastavio je akciju doniranja besplatnih obroka zdravstvenim radnicima u beogradskim COVID centrima. Današnjoj akciji pridružio se restoran domaće kuhinje Moderna domaćica sa 100 obroka, čime je broj dostavljenih obroka dostigao 1.000.

RepublikaFoto: CarGo

- Ovo je treća nedelja da doniramo obroke medicinarima. Do sada smo pokrili COVID centre sa Dorćola, Borče, Karaburme i dom zdravlja Palilula i Zemun. Nastavljamo dalje kako bi topli obroci došli do što većeg broja medicinskih radnika u Beogradu - rekao je Aleksandar Vučić predsednik Udruženja građana CarGo.

RepublikaFoto: CarGo

Vučić je dodao da je ova humana akcija moguća samo uz podršku ugostitelja, a vlasnica restorana Moderna domaćica Dea Golubović naglasila je da se pridružila CarGo Batler servisu za dostavu hrane jer im mnogo znače pogodnosti platforme zahvaljujući kojoj će ugostitelji lakše prebroditi krizu.

CarGo Batleri danas su donirali besplatne obroke COVID ambulanti u Zemunu u Cara Dušana, zatim dečijoj ambulanti u Šilerovoj i COVID ambulanti u Surčinu.

Foto: CarGo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading