TAČNO OVOG DANA OTVORIĆE SE CRNO NEBO NAD SRBIJOM!

Autor: Republika

Vesti

10.11.2017

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toplo i suvo vreme zadržalo se mnogo duže nego što smo očekivali. Međutim, u nedelju, 12. novembra se to menja! Počinju jake kiše i pljuskovi.

RepublikaFoto: pixabay.com
U nedelju počinju kiše

Što se tiče današnje temperature, tokom jutra u Srbiji će biti mestimično kratkotrajna magla, a tokom dana umereno oblačno i suvo.

Vetar slab, promenljiv, jutarnja temperatura od 3 do 8, najviša dnevna od 10 do 15 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti umereno oblačno i suvo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 8, najviša dnevna oko 13 stepeni.

U subotu u većem delu umereno oblačno i uglavnom suvo, krajem dana na jugozapadu i jugu povremeno sa kišom, uglavnom umerenog intenziteta. U nedelju i ponedeljak oblačno, mestimično sa kišom. Više padavina se očekuje u ponedeljak u severnim i zapadnim krajevima.

U utorak uz pad temperature, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a pojava snega se u sredu ponegde očekuje i u nižim predelima.

U sredu postepen prestanak padavina najpre na severu zemlje. Od četvrtka hladno, iznad većeg dela zemlje promenljivo oblačno uz mogućnost slabih padavina, a na severu suvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading