CarGo Batleri nastavljaju humanu akciju: Ovoga puta obroke dobili medicinari iz Kliničkog centra Zemun

Autor: Republika

Vesti

21.12.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CarGo Batleri i predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić danas su donirali još 100 besplatnih obroka, a ovoga puta ukusi sveže ribe stigli su do medicinskih radnika u Kliničko bolničkom centru u Zemunu, koje je pripremio restoran Sidro Fish&Bar.

RepublikaFoto: CarGo

- Današnjom donacijom, CarGo Batler je uz pomoć humanih ugostitelja uspeo da dostavi 700 besplatnih, svežih obroka medicinskim radnicima pri Covid centrima i bolnicama širom Beograda. Danas prvi put obroke doniramo u KBC Zemun, a nastavljamo da širimo akciju dok ne pokrijemo ceo Beograd i sve zdravstvene centre - rekao je Vučić.

On je dodao da se restoran Sidro fish&Bar sam javio CarGo Batlerima u želji da pomogne i pripremi ukusne porcije ribljih zalogaja, kako bi bar malo olakšali svakodnevnu borbu naših medicinara.

RepublikaFoto: CarGo

- Lepo je videti koliko humanih ljudi ima. Ovim tempom, sigurno ćemo uspeti da na dva dana doniramo obroke medicinskim radnicima. Do sada smo uspeli da obezbedimo obroke COVID centrima na opštini Palilula i Dorćol, a sada smo pokrili i Zemun - istakao je Vučić.

Vlasnik restorana Sidro Fish&Bar Veljko Dojčinović je kazao da je ova akcija doniranja obroka medicinarima jedinstvena i da su zahvalni što u vreme krize, kada je obim posla smanjen, mogu da izdvoje i pripreme sveže obroke i tako pomognu onima koji se za nas bore svakodnevno.

Foto: CarGo

On je pozvao i ostale restorane da se pridruže akciji i pripreme svoje specijalitete, kako bi što veći broj zdravstvenih radnika mogao da dobije barem jedan obrok dnevno o kojem neće morati da razmišlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading